Intercom Online
Detroit legkeményebb körzetében a rendõrségi értékmegõrzõbõl eltûnik 50 kg heroin, és senki sem tudja, hogyan. Mindenesetre valaki, az sem kizárt, hogy egy egyenruhás, 5 millió dollárral lett gazdagabb - már ha valakinek el nem jár a szája.
Kábítószerlopás és tisztességtelen zsaruk. Az ügyletet pénzelõ Latrell Walker (DMX) felteszi magának a kérdést: "Minden zsaru korrupt?". Ám amikor Orin Boyd (STEVEN SEAGAL) útjába kerül, rá kell jönnie, hogy semmi, még a törvény sem az, aminek látszik.
Orin Boydot, a törvény szolgálatában végletekig menõ, kemény kezû nyomozót büntetésbõl rendelték ki szolgálatra a város legrosszabb hírû körzetébe. Természetesen csak idõ kérdése, hogy beletenyereljen egy rendõrségen belüli drogügyletbe. Az igazság kiderítésében egyetlen ember lehet a segítségére - ám az nem rendõr.
Orin Boyd szemében Latrell Walker is csak egy gengszter, aki a kábítószer-kereskedelembõl gazdagodott meg. Ám Latrell sem az, aminek látszik. És az õ kezében van az Orint körülvevõ korrupció felderítésének kulcsa.
Latrell és Orin számára az egyetlen esély, ha egyesült erõvel veszik fel a harcot ellenségeikkel, hogy a halálos összeesküvést leleplezzék.
Az igazságra sokszor csak a sötétségen át derülhet fény...

A történet A produkcióról Szereplõk Alkotók
Warner Bros.